Kaffemølle.dk: Find blandt 375 Produkter | 4 Kategorier | 39 Brands | 65 Forhandlere

Bedste Eva Solo Stempelkande: Se top 2

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Kaffemølle.dk, det helt rigtige sted at finde Eva Solo stempelkander. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 2 Eva Solo stempelkander

  De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Eva Solo stempelkander | ✅ Stempelkande-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 2 bedste Eva Solo stempelkander

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Eva Solo stempelkander som du kan finde lige nu.

  1: Eva Solo Kaffebrygger, 8-kops

  Hvorfor vælge Eva Solo Kaffebrygger, 8-kops?

  Elegant termo stempelkande i børstet rustfrit stål. Nordic Kitchen stempelkanden har med det elegante egetræshåndtag og sin form et stilfuldt nordisk look. Stempelkanden har 2-lags vakuumstålindsats og holder kaffen varm i længere tid da den også fungerer som termokande. Hældekraven gør at kanden er 100% drypfri. Hæld malede kaffebønner direkte i kanden og tilsæt kogende vand. Rør rundt og placer stemplet i kanden. Når kaffen har trukket ca. 4 minutter presses stemplet ned og kaffen er klar til servering. Stemplet tåler maskinopvask. Kanden bør vaskes i hånden.

  2: Eva Solo Nordic Kitchen Stempeltekande 1 liter

  Hvorfor vælge Eva Solo Nordic Kitchen Stempeltekande 1 liter?

  Stempelthekanden fanger thebladene i bunden af filtret og adskiller thebladene fra vandet, når theen ikke skal trække længere. Hermed har du selv mulighed for at kontrollere hvor stærk theen skal være. The-termokanden er dobbeltvægget og holder teen varm i lang tid. Stempelthekanden er særdeles velegnet til løs the men der kan også bruges thebreve. Minimalistisk design der afrundes naturligt med håndtaget i egetræ 1,0 liter Højde 16 cm Diameter 13 cm

  Andre mærker af stempelkander

  På vores liste her har vi samlet de Eva Solo bedste stempelkander på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige stempelkande til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top