Du er landet på Kaffemølle.dk, det helt rigtige sted at finde kaffekværn. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle kaffekværn tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Eureka ATOM Specialty 65 elektronisk kaffekværn, sort

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Eureka ATOM Specialty 65 elektronisk kaffekværn, sort” fås til 6391,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Eureka tager deres kaffe meget seriøst og forstår, at deres forbrugere gør det samme.
Til en perfekt espresso er alt fra bryggetemperatur til -tryk og i særdeleshed også de kværnede kaffebønner vigtigt.
Derfor har Eureka udviklet denne elektroniske ATOM S…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Eureka MIGNON Silenzio elektronisk kaffekværn, forkromet stål

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Eureka MIGNON Silenzio elektronisk kaffekværn, forkromet stål til kun 3298,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Med denne effektive elektroniske kaffekværn fra Eureka kan du kværne kaffebønner til alt fra den grove stempelkandekaffe til tyrkisk kaffe, hvor kaffen skal være ultrafin.
MIGNON Silenzio fås i tre forskellige farver og er designet til hjemmebrug med lyds…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Wilfa Kaffemaskine WSP-2A og kaffekværn WSFBS-100S

Næste anbefaling er “Wilfa Kaffemaskine WSP-2A og kaffekværn WSFBS-100S”.

Dagens bedste tilbud på “Wilfa Kaffemaskine WSP-2A og kaffekværn WSFBS-100S” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 4789,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Wilfas enestående kaffemaskine WSP-2A er ikke blot en fryd for øjet, men også en anmelderrost kaffemaskine, som er udviklet i samarbejde med den verdensberømte norske kaffeekspert, Tim Wendelboe.
Kaffemaskinen er vurderet bedst i test af det norske TV2’s…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Rocket Fausto Touch kaffekværn, sort

Sidste produkt på vores liste er Rocket Fausto Touch kaffekværn, sort som vi har fundet til 7600,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Rockets Fausto-kollektion er kaffeudstyr til ambitiøse hjemmebaristaer, der kun er interesseret i det bedste af det bedste.
Fausto Touch er kollektionens nyeste skud på stammen, som er udstyret med et lækkert touch-display.
Du styrer selv mængden af kaff…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste kaffekværn i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse kaffekværn:

Dyreste Kaffekværn på listen er Mazzer ZM kaffekværn fra KitchenOne.dk med en pris på 18133.00. Billigste udvalgte Kaffekværn er CrushGrind håndtag til kaffekværn som du kan købe for 44.00 hos Dorch & Danola A/S. Forskellen på de to priser er 18089 kr. – de 4 Kaffekværn vi har fundet koster i gennemsnit 94998.15 kr.
Ovenstående Kaffekværn data og priser er hentet fra 22 butikker (KitchenOne.dk, Proshop.dk, Capida.dk, Gourmetshoppen.com, Coop.dk, Droneland.dk, Emmalys, Elgiganten, Barlife.dk, Superprice.dk, Kai Berntsen ApS, HvidevareShoppen.dk, Nemmegaver.dk, Dorch & Danola A/S, WiStore, LforLiving.dk, Den Lune Kop, Coolshop.dk, Gucca.dk, Quickparts.dk, Plusshop.dk, Bazta.com). Alle Kaffekværn tilbud er opdateret i dag 08-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kaffekværn guides:

Fandt du ikke det rigtige Kaffekværn blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kaffekværn: