Du er landet på Kaffemølle.dk, det helt rigtige sted at finde Melitta kaffekværn. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Melitta kaffekværn tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Melitta Molino Kaffekværn

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Melitta Molino Kaffekværn” fås til 318,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
En kaffekværn der kan klare det hele.
Uanset om du skal have malet dine bønner til stærk espresso, fint til aromatisk eller groft til filterkaffe, så kan Molino klare det.
En elektrisk kaffemølle der maler til enhver lejlighed.
Helt automatisk lader den d…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Melitta – Molino Kaffekværn – 100w

  • Dagens pris: 539,95 kr.
  • Fundet hos Gucca.dk
  • Mærke: Melitta

Sidste produkt på vores liste er Melitta – Molino Kaffekværn – 100w som vi har fundet til 539,95 hos Gucca.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Den elektriske kaffekværn fra Melitta med skridsikker base og et skivemaleværk af rustfrit stål giver mulighed for at vælge mellem 17 forskellige malegradsindstillinger.
Dermed kan du altid nyde…

Se hos Gucca.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Melitta kaffekværn i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Melitta kaffekværn:

Dyreste Melitta Kaffekværn på listen er Melitta – Molino Kaffekværn – 100w fra Gucca.dk med en pris på 539.95. Billigste udvalgte Kaffekværn er Melitta Molino Kaffekværn som du kan købe for 318.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 221.95 kr. – de 2 Melitta Kaffekværn vi har fundet koster i gennemsnit 428.98 kr.
Ovenstående Melitta Kaffekværn data og priser er hentet fra 5 butikker (KitchenOne.dk, Coop.dk, Elgiganten, Proshop.dk, Gucca.dk). Alle Melitta Kaffekværn tilbud er opdateret i dag 08-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kaffekværn guides:

Fandt du ikke det rigtige Kaffekværn blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kaffekværn: