Kaffemølle.dk: Find blandt 375 Produkter | 4 Kategorier | 39 Brands | 65 Forhandlere

Bedste OBH Kaffekværn: Se top 2

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Kaffemølle.dk, det helt rigtige sted at finde OBH kaffekværne. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 2 OBH kaffekværne

  De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på OBH kaffekværne | ✅ Kaffekværn-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  OBH Nordica kaffekværn - Sort/børstet stål 2: OBH Nordica kaffekværn - Sort/børstet stål
  • Høj kvalitet og fantastisk smagsoplevelse
  • 9 forskellige kværnindstillinger
  • Kopindstilling til 2-18 kopper
  • LED-indikator og dobbelt sikkerhedsfunktion
  • Aftagelig motordel og rengøringsbørste inkluderet
  392,- hos Kitchentime DK Billigste pris af 9 forhandlere

  Detaljeret gennemgang af de 2 bedste OBH kaffekværne

  Her kan du se hele vores liste over de bedste OBH kaffekværne som du kan finde lige nu.

  1: OBH Easy Grind Kaffekværn

  Hvorfor vælge OBH Easy Grind Kaffekværn?

  Denne kaffemølle maler nemt og effektivt din kaffe ved hjælp af blot et tryk på knappen. Den ovale form på møllen sikrer en ensartet maling. Den roterende dobbeltkniv i rustfrit stål skærer bønnerne uden problemer. Du kan også bruge den til at skære tørre

  2: OBH Nordica kaffekværn - Sort/børstet stål

  Hvorfor vælge OBH Nordica kaffekværn - Sort/børstet stål?

  OBH Coffee Grinder Precision kaffekværn er en kaffekværn af høj kvalitet, der leverer en fantastisk smagsoplevelse. Kaffekværnen er designet med et knusesystem, der forhindrer overopvarmning, og som bevarer kaffens aroma. Derudover har kaffekværnen hele 9 forskellige indstillinger, der gør det muligt at male kaffen til den ønskede finhed eller grovhed.

  Kaffekværnen har også en kopindstilling, der kan indstilles til mellem 2-18 kopper, så du nemt og hurtigt kan kværne den mængde kaffe, du har brug for. Kaffekværnen har en LED-indikator for tænd/sluk og dobbelt sikkerhedsfunktion, som sikrer, at kværnen ikke starter, medmindre låget og kaffebeholderen er på plads. Motordelen er desuden aftagelig, hvilket gør rengøringen en del nemmere, og der medfølger også en rengøringsbørste.

  OBH Coffee Grinder Precision kaffekværn er en pålidelig og holdbar kaffekværn, der er ideel til både private og professionelle brugere. Med dens 9 forskellige kværnindstillinger og kopindstilling mellem 2-18 kopper kan du nemt tilpasse kværnen til dine behov og præferencer og nyde en fantastisk kop kaffe hver gang.

  OBH Nordica kaffekværn der nemt hurtigt og ikke mindst effektivt maler kaffebønnerne så de passer til din ønskede kaffe uanset om det er fra finmailing til espresso og filterkaffe eller over til grovmalet stempelkaffe. Kan justeres gennem 9 forskellige indstillinger. For den optimale nydelse så kværn bønner hver gang du skal brygge en kande kaffe. Slukker automatisk efter malning af kaffen Aftageligt kværnhjul for nemmere rengøring Maler kaffe til 2-18 kopper (op til 125 gram)

  Andre mærker af kaffekværne

  På vores liste her har vi samlet de OBH bedste kaffekværne på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige kaffekværn til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top