Du er landet på Kaffemølle.dk, det helt rigtige sted at finde Stelton kaffekværn. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Stelton kaffekværn tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Stelton Emma kaffekværn, grå

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Stelton Emma kaffekværn, grå” fås til 498,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Steltons populære Emma-serie er designet til te- og kaffeelskere, der er vilde med rene linjer og innovativt design.
Denne fine grå kaffekværn rummer op til 60g bønner ad gangen og er perfekt til eksempelvis stempelkaffe.
Kaffekværnen er let at betjene me…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Stelton Collar kaffekværn

Sidste produkt på vores liste er Stelton Collar kaffekværn som vi har fundet til 578,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Kværn kaffebønnerne lige tilpas i Nordic Collar kaffekværn fra Stelton.
Med kaffekværnen kan du let male bønnerne med håndkraft, hvilket er en essentiel del af processen, når du vil brygge den perfekte espresso ? og så kan du samtidig nyde det æstetiske d…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Stelton kaffekværn i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Stelton kaffekværn:

Dyreste Stelton Kaffekværn på listen er Stelton Collar kaffekværn fra KitchenOne.dk med en pris på 578.00. Billigste udvalgte Kaffekværn er Stelton Emma kaffekværn, grå som du kan købe for 498.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 80 kr. – de 2 Stelton Kaffekværn vi har fundet koster i gennemsnit 538 kr.
Ovenstående Stelton Kaffekværn data og priser er hentet fra 4 butikker (KitchenOne.dk, Coop.dk, Coolshop.dk, Emmalys). Alle Stelton Kaffekværn tilbud er opdateret i dag 08-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kaffekværn guides:

Fandt du ikke det rigtige Kaffekværn blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kaffekværn: