Du er landet på Kaffemølle.dk, det helt rigtige sted at finde Bodum kaffekværn. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bodum kaffekværn tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bodum Bistro elektrisk kaffekværn, sort

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Bodum Bistro elektrisk kaffekværn, sort” fås til 1109,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Den elektriske kaffekværn fra Bodum, knuser og maler bønnerne med de koniske kværnblade i rustfrit stål. Dette gør at smagen og aromaen i bønnerne bevares og på den måde giver en mere smagfuld kaffe.  Kaffekværnen har en indbygget justerbar timer, som s…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Bodum Bistro elektrisk kaffekværn – hvid

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Bodum Bistro elektrisk kaffekværn – hvid til kun 389,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Den lille og smarte kaffemølle fra Bistro serien, gør det nemt at omdanne de friskristede bønner til en god kop kaffe.
Bønnerne bliver malet ved hjælp af en lille kniv, som roterer inde i kaffemøllen. Det er muligt at følge formalingsprocessen igennem…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Bodum BISTRO Elektrisk kaffekværn

Sidste produkt på vores liste er Bodum BISTRO Elektrisk kaffekværn som vi har fundet til 899,- hos Nemmegaver.dk.

Se hos Nemmegaver.dk ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Bodum kaffekværn i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Bodum kaffekværn:

Dyreste Bodum Kaffekværn på listen er Bodum Bistro elektrisk kaffekværn, sort fra KitchenOne.dk med en pris på 1109.00. Billigste udvalgte Kaffekværn er Bodum Bistro elektrisk kaffekværn – hvid som du kan købe for 389.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 720 kr. – de 3 Bodum Kaffekværn vi har fundet koster i gennemsnit 799 kr.
Ovenstående Bodum Kaffekværn data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Nemmegaver.dk). Alle Bodum Kaffekværn tilbud er opdateret i dag 08-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kaffekværn guides:

Fandt du ikke det rigtige Kaffekværn blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kaffekværn: