Hvad skal der i den perfekte gavekurv? Se svaret her

Er du usikker på, hvilken gave du skal give? Føler du, at du har prøvet alt, og at du ikke har nogen gode gaver til personen, som i forvejen har alt? Så bør du overveje at købe en gavekurv i stedet.

Med en gavekurv kan du helt selv sammensætte en gave, som passer perfekt til modtagerens behov. Du kan lægge søde sager, kaffe, øl og vin i gavekurven, og på den måde kan du give en personlig gave, som enhver vil sætte pris på.

Hvis du er usikker på, hvordan du skal sammensætte din gavekurv, er der her også en liste over de bedste færdiglavede gavekurve. Ellers får du her 9 ideer til ting, du kan lægge i en gavekurv.

Kaffe og te

Kaffe og te er to vigtige ting, som stort set alle elsker. Især kaffe vil de fleste sætte pris på, og hvis du køber hele kaffebønner, får gavemodtageren mulighed for selv at male kaffen til perfektion på sin kaffemølle. Du kan lægge både kaffe og te i en gavekurv sammen med sukker, smagsstoffer og nogle kopper og tilbehør.

Øl og vin

Hvis gavemodtageren elsker at slappe af med et godt glas vin eller øl i hånden, bør du i høj grad overveje at finde nogle specielle flasker, du kan proppe i kurven. Du kan vælge blandt dine egne favoritter, gavemodtagerens favoritter eller finde nogle nye, interessante flasker, der er værd at prøve af. Du kan også for eksempel lægge nogle chokoladebarer og nogle nødder i, som komplimenterer drikkevarerne.

Whisky, rom og anden likør

Whiskey, rom og andre likører er perfekte til at få kurven til at skille sig ud. Hvis modtageren elsker cocktails, eller bare drikker meget alkohol generelt, er flotte flasker nogle gode genstande at lægge i kurven. Du har mange muligheder, når det kommer til whisky, rom og likører, og du kan også for eksempel putte nogle mixere i for at tilføje lidt ekstra smag.

Mad

Du kan finde mange typer madvarer på dåse og i flasker, som kan holde sig i lang tid uden for køleskabet. Knækbrød, småkager og andre snacks fungerer også godt. Især hvis de komplimenterer de øvrige genstande, du har lagt i kurven, som for eksempel øl og vin.

Chokolade

Der findes nærmest ingen danskere, som ikke sætter pris på chokolade. Læg en hvilken som helst slags chokolade i kurven, og vælg gerne én, som gavemodtageren ikke normalt propper i indkøbskurven. Det kan være chokoladebarer og chokoladeæsker.

Frugt og snacks

Mange typer frugt og snacks kan holde sig i lang tid, og du kan med fordel lægge ting i kurven, som er ud over det  sædvanlige. Overvej for eksempel den berygtede dragonfruit eller tørrede dadler, som har fået et ekstra touch. Du kan også tilføje nogle paptallerkner, servietter og plastikkopper, så gavemodtageren kan nyde sin kurv, hvor og hvornår han eller hun ønsker det.

Gaver til hjemmet og køkkenet

Hvis personen i kurven elsker at lave mad, kan du lægge nogle ingredienser og nogle køkkenredskaber i kurven. Du kan lægge nogle mel, ingredienser, sukker og så videre i kurven. Det samme gælder krydderier, som giver smag til den mad, som gavemodtageren elsker at lave.

Tøj og tilbehør

Enhver mand eller dame kan altid bruge et par ekstra tykke sokker, handsker, slips, butterfly og så videre. Hvis du kender personen godt, kan du score ekstra point ved at udvælge beklædningsgenstande, som matcher med gavemodtagerens øvrige stil.

Pakker af gavepapir og sløjfer

Hvis personen i kurven er en ægte gavegiver, kan du lægge noget gavepapir, bånd og sløjfer i kurven. På den måde kan du vise, at du sætter pris på personens evner til at give gaver, og at du vil hjælpe vedkommende til at blive endnu bedre til at dele ud af sine glæder. Du kan også tilføje et kort og lægge noget smukt papir i bunden kurven, så kurven ser mere præsentabel ud.

Få kurven til at skille sig ud med et kort og en gave indeni

Når du har udvalgt de perfekte ting at lægge i din gavekurv, skal du også sikre dig, at selve kurven ser præsentabel ud. Du bør overveje at anskaffe sig en kurv af flet, da dette materiale ofte tager sig godt ud, og så kan du dekorere kurven med flotte farver og klistermærker. Du an også lægge et flot kort i kurven, hvor du præsenterer indholdet og hvorfor denne gavekurv er perfekt til modtageren.

Giv en gavekurv med omtanke

Gavekurve er altid en oplagt løsning, hvis du ikke ved, hvad du skal købe til personen, der betyder noget i dit liv. Kurven giver dig mulighed for at sammensætte en personlig gave, der viser, at du virkelig holder af gavemodtageren, og at du har tænkt længe over indholdet.

Du kan finde en gavekurv, der på forhånd er sammensat og indeholder mange gode ting til en god pris. Du kan også sammensætte din egen gavekurv ved at samle de ting, som du selv elsker at spise, drikke, bruge derhjemme, bære, pynte med osv. Det eneste, du skal gøre, er at lægge dem sammen i en kurv, og så er du klar til at gøre gavemodtageren glad.

Menu
Top