Julekalendere til dem der elsker kaffe - her er 11 gode muligheder for kaffejulekalendere

Kender du en ægte kaffeelsker? Så skal de have en kaffejulekalender.

Nu til dags kan man få en julekalender til næsten alt. Slik, parfumer, makeup og nu også te og kaffe. 

Kaffejulekalendere findes der masser af, så hvordan vælger man en af de bedste?

I denne artikel giver vi dig 11 gode kaffejulekalendere, som du kan glæde dig selv eller en af dine nærmeste med i år. 

1. DinLuksus kaffejulekalender

DinLuksus kaffe leverer luksuskaffe til dig, som ikke vil gå på kompromis med den gode smag. Deres flotte kalender er designet i en flot julekasse, som er med til at få dig i julestemning. I kalenderen er der 23 små kaffeposer med 60g kaffe i. De forskellige blends varierer i både smag og styrke. 

Nyd en light roast med karamelsmag den 1. advent og en dark roast med noter af nødder lillejuleaften. Selve juleaften kan du nyde en stor pose luksuskaffe med 250g kaffe i. Alt i alt er der 1550 lækre kaffebønner i julekalenderen. 

2. Det Lille Kafferisteri julekalender med bønner

Få en stor pose med kaffebønner hver eneste dag i julen med Det Lille Kafferisteriets julekalender. Smag på 12 forskellige slags økologiske kaffebønner i flotte poser med hele 60g i hver. Poserne kommer i flotte designs, hvorpå du kan læse mere om bønnernes oprindelse, og hvilke smagsnuancer de indeholder. 

Dette er julekalenderen for ham eller hende, som ikke vil gå på kompromis med den gode smag. Giv instantkaffen en pause og nyd kvalitetskaffe hver eneste morgen i hele julen. 

3. Farm Mountain kaffejulekalender

Denne lækre kaffejulekalender er garanteret at glæde enhver kaffeelsker. I den flotte æstetiske kasse fra Farm Mountain får du 24 låger med en spændende pose kaffebønner bag hver låge. 

Hver en pose indeholder 55g kaffebønner, som kan males til en lækker kop morgenkaffe. En enkelt pose med kaffebønner rækker til ca. 8 kopper kaffe, så du kan nyde masser af gode kopper kaffe, eller servere den for hele familien i juletiden. 

4. Coffee Brewers kaffejulekalender

Denne kalender er enhver kaffeelskers drøm i julemåneden. I denne store pakke får du 25 forskellige pakker med velsmagende kaffe. 

De forskellige poser indeholder kvalitetsblends fra lande som Colombia, Brasilien, Mexico og mange andre eksotiske lande, som er verdenskendte for deres velsmagende kaffe.

Du kan købe denne unikke kaffekalender for kun 399 kroner, og så har du også sørget for god kaffe helt til påske. 

5. Coffee Brewers espresso kaffekalender

Coffee Brewers laver julekalendere til espresso elskeren. Hvis du ikke kan få nok af små stærke espressoshots, så er dette den perfekte kaffe kalender til dig. 

I kalenderen er der 25 forskellige stærke shot espresso med mange forskellige spændende smage. Kom ud af fjerene hver morgen med en stærk kop kaffe i shotform. Du kan nyde kaffen som den er, eller lave til en lækker kop latte eller cappuccino.

6. Coffee Brewers økologiske og koffeinfrie kaffe kalender

Hvis du elsker kaffe, men ikke gider indtage koffein, så skal du vælge Coffee Brewers koffeinfrie kalender. Her får du 34 økologiske pakker med kaffe, som er fuldstændig koffeinfrie, men smager himmelsk. Hver en pakke er unik, så du kan nyde en ny kop kaffe hver morgen i julen.

Fordi kaffen er koffeinfri, så kan du også roligt nyde en kop efter aftensmaden sammen med desserten uden, at du skal bekymre dig om at ligge vågen om natten. 

7. Estate Coffee kaffekalender

Dette er en julekalender med små smarte kaffekapsler, som du kan putte i din espresso maskine. Hver en pakke indeholder 100% arabica bønner, som smager helt fantastisk. 

I denne julekalender kan du få glæde af 24 forskellige kaffekapsler med 12 smagsvarianter. 

Julekalenderen koster under 300 kroner, så du får altså utrolig meget for pengene. 

8. Friends kaffekalender

Friends kaffekalender er kalenderen til dig, som elsker søde og sjove smage. I denne kalender kan du smage på 8 forskellige smagsnuancer som karamel, toffee, kanel, creme brule, kirsebær og chokolade. 

Hver en kop kaffe minder om en hyggelig eftermiddag i Central Perk på sofaen sammen med Monica, Rachel og Ross.

Det er den perfekte julekalender til en kaffedrikkende Friends-fan. 

Desuden koster kalenderen kun 200 kroner, hvilket er utrolig billigt i forhold til, hvor meget kaffe du får lov at smage på. 

9. NABO kaffejulekalender

Med denne julekalender får du 21 g formalet kaffe hver eneste dag. Samlet i pakken er der over et halvt kilo kaffe, som du kan nyde gennem hele julen. 

Der er mange spændende smage og nuancer i kalenderen, så hver en kop er en oplevelse i sig selv.

NABO kalenderen er smukt designet i en moderne og minimalistisk kasse, som kan stå og pynte hjemme i køkkenet i hele juletiden.

10. Kahls kaffejulekalender

Nyd 24 poser med hele 30g malet kaffe i hver. Kahls kaffejulekalender består af 24 poser kaffe fra hele verden. 

Prøv nye spændende smage, som du aldrig har oplevet før. Lad hver en kop kaffe tage dig på en rejse gennem eksotiske lade, hvor de forskellige bønner stammer fra. 

Denne udsøgte julekalender kan fås for 300 kroner, og så har du over 8 kopper kaffe hver eneste dag i julen. Derfor kan du få glæde af din kaffekalender, selv når juletiden er over.

11. Whittard kaffekalender

Dettte er en kaffekalender for to kaffeleksere. Bag hver låge er der 2 poser lækker kaffe, som du kan nyde med din roommate, kæreste eller samlever.

Julekalenderen er smukt dekoreret, så der er både noget for synssansen og smagssansen. Gå på opdagelse i 12 forskellige smagskombinationer sammen med den heldige person, som du har valgt at dele din kalender med.

Kalenderen er designet med små farverige skuffer, som du kan trække ud hver morgen. I hver en skuffe ligger der to fine breve med udsøgt kaffe i. 

Menu
Top